Recent opgeleverd

MartiniPlaza

Voor het Groningse evenementen complex MartiniPlaza heb ik de iPhone en Android applicatie uitgedacht en ontworpen, ook heb ik het ontwikkelingsproces begeleid.

Studio Sketchy

Voor design studio Studio Sketchy heb ik een simpele maar duidelijke website ontwikkeld waarmee het portfolio op een mooie manier bekeken kan worden. Doordat de website heel clean is ontworpen komt het gemaakte werk duidelijk naar voren.

Hampshire Hotel

In opdracht van het Groningse mediabureau Appademic heb ik de nieuwe website van Hampshire Hotel – Plaza Groningen & Centre Groningen gebouwd. De technische bouw en implementatie in Wordpress is door mij gerealiseerd.

Mijn werkwijze

1. Plannen

Functioneel ontwerp

In nauw contact met de opdrachtgever wordt bekeken hoe het project het beste gerealiseerd kan worden, er wordt een functioneel ontwerp en een concept gemaakt.

2. Vormgeven

Visuele vormgeving

Aan de hand van het functionele ontwerp en het concept wordt het project vormgegeven. Gebruiksgemak staat daarbij hoog in het vaandel, vorm en functie worden optimaal op elkaar afgestemd.

3. Ontwikkelen

Technische ontwikkeling

Het uiteindelijke visuele ontwerp wordt uitgewerkt tot een volledig functionerend media-product (bijvoorbeeld een Wordpress website of een iOS app).

4. Afronden

Testen en optimaliseren

Het technisch gerealiseerde product wordt gevuld met content en wordt uitgebreid getest alvorens deze in gebruik wordt genomen. Na afloop is het mogelijk om het product door mij te laten onderhouden.

Contact

Vragen of interesse? Ik hoor het graag via onderstaand formulier of via email of Twitter.

Ik antwoord zo snel mogelijk.
Het bericht kan op dit moment niet worden verzonden...
Gelieve de gemarkeerde velden juist in te voeren.
Bedankt voor het bericht, ik beantwoord deze zo snel mogelijk!