Portfolio

Werk waar ik trots op ben

MartiniPlaza

Voor het Groningse evenementen complex MartiniPlaza heb ik de iPhone en Android applicatie uitgedacht en ontworpen, ook heb ik het ontwikkelingsproces begeleid.

Studio Sketchy

Voor design studio Studio Sketchy heb ik een simpele maar duidelijke website ontwikkeld waarmee het portfolio op een mooie manier bekeken kan worden. Doordat de website heel clean is ontworpen komt het gemaakte werk duidelijk naar voren.

Hampshire Hotel

In opdracht van het Groningse mediabureau Appademic heb ik de nieuwe website van Hampshire Hotel – Plaza Groningen & Centre Groningen gebouwd. De technische bouw en implementatie in Wordpress is door mij gerealiseerd.

AppEvent

AppEvent is een project waarbij applicaties van Nederlandse en Belgische bodem worden gepromoot. Dagelijks is het dankzij dit project mogelijk om een app die normaal geld kost gratis te downloaden. Het ontwerp van de website is door mij gerealiseerd.

Davis Cup

In opdracht van de KNLTB was ik verantwoordelijk voor de productie van een time-lapse van de Davis Cup wedstrijden in MartiniPlaza Groningen die op 13, 14 en 15 september 2013 werden gespeeld tussen Nederland en Oostenrijk.

Integrity Factor

Voor de website van Integrity Factor heb ik een dynamisch videosysteem ontwikkeld waarmee de interactieve film van de Integrity Factor kan worden gespeeld. Integrity Factor is een film die gaat over wat integriteit betekend voor een wetenschapper.

Moerland

Voor Moerland Verhuur heb ik me bezig gehouden met de ontwikkeling van de nieuwe website. Het technische deel is door mij ontwikkeld, ook heb ik het reeds gemaakte design gefinetuned.

Mielodamus

Voor de Groningse muziek producer Mielodamus heb ik mij bezig gehouden met de ontwikkeling van zijn website en de vormgeving van zijn logo en album covers, ook ben ik verantwoordelijk voor de foto’s die op de covers te vinden zijn.

Ricksel Hosting

Voor webhosting bedrijf Ricksel Hosting heb ik de website in een nieuw jasje gestoken. De website is zo simpel mogelijk gebleven om op deze manier het aanvragen van een hosting pakket zo makkelijk mogelijk te maken.

Onderwijs Beurs

Voor de Onderwijsbeurs heb ik in samenwerking met Rens Verhoeven een enquete applicatie voor de iPad ontwikkeld, deze app maakt de papieren enquete die eerder gebruikt werd overbodig en maakt het opslaan en analyseren van de ingevoerde gegevens makkelijker.

Appletips

De website Appletips.nl heb ik een volledige make-over gegeven. Het complete design heb ik vanaf de grond af aan opnieuw vormgegeven en vervolgens geïmplementeerd in Wordpress.

SV Donar

In samenwerking met Sanne Pekelder heb ik de website van SV Donar ontworpen en geïmplementeerd in Wordpress. Met de komst van deze nieuwe website is de nieuwe naam van de Supportersvereniging van GasTerra Flames volledig uitgerold.

VVV Haren

De website van VVV Haren is één van de eerste (officiële) webdesign projecten die ik heb uitgevoerd. In samenwerking met Thom Outshoorn heb ik de website in een nieuw jasje gestoken.

Contact

Vragen of interesse? Ik hoor het graag via onderstaand formulier of via email of Twitter.

Ik antwoord zo snel mogelijk.
Het bericht kan op dit moment niet worden verzonden...
Gelieve de gemarkeerde velden juist in te voeren.
Bedankt voor het bericht, ik beantwoord deze zo snel mogelijk!