Deadmau5: The Veldt videoclip

Deadmau5 is één van de weinige artiesten waar ik écht fan van ben, alle nummer van ‘m vind ik geweldig. Zo nu en dan zit er tussen de geweldige tracks zelfs een uitschieter waar ik […]

Onderwater vissen

In Finland heeft een groep duikers inspirerende beelden geschoten onder het ijs van het meer Saarijärvi in Vaala. Op een enorm originele manier geven zij een kijkje onder het ijs. De muziek van Stafano Mocini maakt de video helemaal af.

Geniale timelapses van Oost-Europa

Het afgelopen jaar zijn er veel prachtige timelapses langs gekomen, nu het jaar er bijna op zit worden al deze timelapses nog even overtroffen door een serie timelapse videos gemaakt door ene Zwei Zwei (Артем Прядко). Moskou, Minsk en Kiev komen op een prachtige wijze voorbij.

Zowel beeld, muziek als montage zijn perfect en maakt dit een mooie afsluiting van het jaar. De timelapse van Moskou vind ik persoonlijk de mooiste, alle andere videos zijn te vinden op het Vimeo kanaal van Zwei Zwei.

Time-Lapse GasTerra Flames – ZZ Leiden

Afgelopen dinsdag heb ik een Time-Lapse gemaakt van de gehele tweede finalewedstrijd in de Dutch Basketball League tussen Groningen en Leiden. Het resultaat is een 2 minuut durend filmpje waarin vooral de golfbewegingen van het publiek erg opvallen.

Het resultaat mag er zeker wezen alleen ben ik zelf niet helemaal tevreden over de belichting van het veld. Om onderbelichting tegen te gaan tijdens de time-outs zijn de wedstrijdbeelden nu namelijk overbelicht, maar dat mag de pret niet drukken.

New York City Timelapse

De fotograaf Josh Owens maakt werkelijk geniale time-lapses, deze time-lapse van New York City is daar een goed voorbeeld van en laat een grote indruk achter, alles lijkt perfect.

Voorproefje nieuw album Röyksopp

De Royksopp fans, waar ik er één van ben zitten inmiddels al aardig wat maanden te wachten op het nieuwe album. Na lange tijd van onduidelijkheid is aan het einde van juni bekend gemaakt dat het nieuwe album “Senior” op 13 september beschikbaar zal komen.

Contact

Vragen of interesse? Ik hoor het graag via onderstaand formulier of via email of Twitter.

Ik antwoord zo snel mogelijk.
Het bericht kan op dit moment niet worden verzonden...
Gelieve de gemarkeerde velden juist in te voeren.
Bedankt voor het bericht, ik beantwoord deze zo snel mogelijk!