Pepijn Koning Multimedia heet voortaan Grandeur Media

maandag 1 juni 2020

In 2009 ben ik als freelancer begonnen met het maken van websites, in de loop van de jaren heb ik dit uitgebreid met het ontwerpen en ontwikkelen van ondermeer huisstijlen en apps. Gedurende deze jaren ben ik continu bezig geweest om de werkzaamheden verder te professionaliseren.

Om dit te doen ben ik met collega’s steeds vaker in projectteams gaan samenwerken, om zo de doorlooptijd van grote projecten te verkorten en de eindproducten nog beter te maken.

Om deze professionalisering verder door te zetten ga ik vanaf heden over op de naam Grandeur Media, deze nieuwe naam vervangt Pepijn Koning Multimedia. Bij deze nieuwe naam hoort vanzelfsprekend een nieuwe website.

Grandeur Media helpt jouw bedrijf om bij te blijven in de alsmaar veranderende digitale en analoge wereld. Wil je met mij van gedachten wisselen over een nieuw project? Neem dan contact met mij op.