Portfolio

Werk waar ik trots op ben

Recent opgeleverd

SnowZapper

Dit online magazine is informerend én inspirerend. Je vindt er informatie over meer dan 80 skigebieden over de hele wereld. Voor SnowZapper verzorgden wij de vormgeving en technische realisatie.

Fonds Alledaagse Ziekten

Het Fonds Alledaagse Ziekten voorziet in financiering van wetenschappelijk onderzoek naar diagnostiek en behandeling van veel voorkomende klachten en aandoeningen in de huisartsenpraktijk.

HBMEO

HBMEO is gespecialiseerd in trend-forecasting én het bouwen van merken. HBMEO ontwikkelt creatieve communicatieconcepten voor verschillende luxe- en lifestylemerken.

MartiniPlaza Narrowcasting

MartiniPlaza is een evenementenlocatie, beurscomplex, theater en topsporthal. In het complex vinden allerlei evenementen tegelijkertijd plaats, de doorstroming van bezoekers wordt gestuurd met behulp van een groot aantal televisieschermen.

Grunneger Power

Voor Grunneger Power heb ik in samenwerking met Appademic een video gemaakt ter promotie en kennisgeving van het nieuwe zonnepark Vierverlaten in Groningen.

Sneeuwzeker Deals

Sneeuwzeker Deals wil een nieuwe dimensie geven aan het begrip wintersport. Voor Sneeuwzeker Deals heb ik de volledig website ontworpen en ontwikkeld op het open source CMS Wordpress.

Hotelnacht

Tijdens het weekend van de Hotelnacht kan men een bijzondere hotelovernachting in eigen stad boeken. Voor de Hotelnacht heb ik een volledig nieuwe website vormgegeven en technisch ontwikkeld. Er is gekozen voor een donker uiterlijk, wat de website een mysterieuze uitstraling geeft.

Oudere projecten

Moerland

In opdracht van en in samenwerking met Moerland heb ik een volledig nieuwe website ontwikkeld, met als doel om een bredere doelgroep te bereiken. Er is gekozen voor een fris en overzichtelijk ontwerp.

SpecialBite

SpecialBite schrijft over de meest bijzondere restaurants in tal van steden wereldwijd, de belangrijkste foodsteden van de wereld. Voor SpecialBite heb ik een volledig nieuwe website gebouwd met Wordpress als fundament.

Birza Projectstoffering

De website van Birza Projectstoffering was sterk verouderd en toe aan vernieuwing. Aan de hand van de reeds vernieuwde huisstijl heb ik de website in een nieuw modern jasje gestoken.

Senvas

Het nieuwe woonplatform Senvas wil iedereen die op zoek is naar een levensloopbestendige woning helpen met deze zoektocht. Voor Senvas heb ik de gehele website vanaf de grond af aan opgebouwd en technisch ontwikkeld.

VGM Tribunes

Voor VGM Tribunes heb ik een volledig nieuwe website en uitstraling ontwikkeld die richting (potentiële) klanten vertrouwen en professionaliteit uitstraalt, iets wat de vorige website miste. Het betreft een volledig responsive website die is geïmplementeerd in Wordpress.

MartiniPlaza

Voor het Groningse evenementen complex MartiniPlaza heb ik de iPhone en Android applicatie uitgedacht en ontworpen, ook heb ik het ontwikkelingsproces begeleid.

Studio Sketchy

Voor design studio Studio Sketchy heb ik een simpele maar duidelijke website ontwikkeld waarmee het portfolio op een mooie manier bekeken kan worden. Doordat de website heel clean is ontworpen komt het gemaakte werk duidelijk naar voren.

Hampshire Hotel

In opdracht van het Groningse mediabureau Appademic heb ik de nieuwe website van Hampshire Hotel – Plaza Groningen & Centre Groningen gebouwd. De technische bouw en implementatie in Wordpress is door mij gerealiseerd.

AppEvent

AppEvent is een project waarbij applicaties van Nederlandse en Belgische bodem worden gepromoot. Dagelijks is het dankzij dit project mogelijk om een app die normaal geld kost gratis te downloaden. Het ontwerp van de website is door mij gerealiseerd.

Davis Cup

In opdracht van de KNLTB was ik verantwoordelijk voor de productie van een time-lapse van de Davis Cup wedstrijden in MartiniPlaza Groningen die op 13, 14 en 15 september 2013 werden gespeeld tussen Nederland en Oostenrijk.

Integrity Factor

Voor de website van Integrity Factor heb ik een dynamisch videosysteem ontwikkeld waarmee de interactieve film van de Integrity Factor kan worden gespeeld. Integrity Factor is een film die gaat over wat integriteit betekend voor een wetenschapper.

Appletips

De website Appletips.nl heb ik een volledige make-over gegeven. Het complete design heb ik vanaf de grond af aan opnieuw vormgegeven en vervolgens geïmplementeerd in Wordpress.

Contact

Vragen of interesse? Ik hoor het graag via onderstaand formulier of via email of Twitter.

Ik antwoord zo snel mogelijk.
Het bericht kan op dit moment niet worden verzonden...
Gelieve de gemarkeerde velden juist in te voeren.
Bedankt voor het bericht, ik beantwoord deze zo snel mogelijk!