Webdesign Groningen

Websites van hoge kwaliteit gemaakt in het hoge noorden

Een website is voor de meeste bedrijven één van de belangrijkste uithangborden, het is dan ook belangrijk om een gebruiksvriendelijke en professionele website te hebben. Ik kan u helpen met het realiseren van een professionele website die voldoet aan alle eisen die gebruikers tegenwoordig stellen aan een website. Dankzij mijn creatieve blik en heldere werkwijze kan ik het hele webdesign traject voor u uitvoeren: van concept tot online meesterwerk.

Naast het ontwikkelen van websites kan ik u helpen om de gehele uitstraling van uw bedrijf te verbeteren. Om altijd tot een sterk en goed doordacht eindontwerp te komen werk ik samen met verschillende freelancers die gespecialiseerd zijn in vormgeving. Op deze manier dagen we elkaar uit om creatief te denken en om het uiterste uit onze creativiteit te halen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Recent opgeleverd

SnowZapper

Dit online magazine is informerend én inspirerend. Je vindt er informatie over meer dan 80 skigebieden over de hele wereld. Voor SnowZapper verzorgden wij de vormgeving en technische realisatie.

Fonds Alledaagse Ziekten

Het Fonds Alledaagse Ziekten voorziet in financiering van wetenschappelijk onderzoek naar diagnostiek en behandeling van veel voorkomende klachten en aandoeningen in de huisartsenpraktijk.

HBMEO

HBMEO is gespecialiseerd in trend-forecasting én het bouwen van merken. HBMEO ontwikkelt creatieve communicatieconcepten voor verschillende luxe- en lifestylemerken.

Mijn werkwijze

1. Plannen

Functioneel ontwerp

In nauw contact met de opdrachtgever wordt bekeken hoe het project het beste gerealiseerd kan worden, er wordt een functioneel ontwerp en een concept gemaakt.

2. Vormgeven

Visuele vormgeving

Aan de hand van het functionele ontwerp en het concept wordt het project vormgegeven. Gebruiksgemak staat daarbij hoog in het vaandel, vorm en functie worden optimaal op elkaar afgestemd.

3. Ontwikkelen

Technische ontwikkeling

Het uiteindelijke visuele ontwerp wordt uitgewerkt tot een volledig functionerend media-product (bijvoorbeeld een Wordpress website of een iOS app).

4. Afronden

Testen en optimaliseren

Het technisch gerealiseerde product wordt gevuld met content en wordt uitgebreid getest alvorens deze in gebruik wordt genomen. Na afloop is het mogelijk om het product door mij te laten onderhouden.