Websites

Één van de belangrijkste uithangborden van uw bedrijf

Websites

Een website is voor de meeste bedrijven één van de belangrijkste uithangborden, het is dan ook belangrijk om een gebruiksvriendelijke en professionele website te hebben. Ik kan u helpen met het realiseren van een professionele website die voldoet aan alle eisen die gebruikers tegenwoordig stellen aan een website. Dankzij mijn creatieve blik en heldere werkwijze kan ik het hele webdesign traject voor u uitvoeren: van concept tot online meesterwerk.

Of het nu gaat om een volledig nieuwe website of de verbetering van een bestaande website, ik help u met het realiseren van een gelikte website waar uw doelgroep makkelijk zijn weg vindt. Bij het ontwikkelen van een website staan voor mij gebruiksvriendelijkheid, esthetiek en simpliciteit voorop.

Ik ben gespecialiseerd in het maken van gebruiksvriendelijke en mooie websites die op smartphones, tablets, laptops en computers goed weergegeven worden (responsive websites). Mijn code maak ik volgens de laatste webrichtlijnen. Bij de vormgeving van een website is het belangrijk om een goede gebruikservaring te creëren bij de bezoeker of gebruiker. Communicatie- en marketingdoelstellingen vertaal ik naar een creatief, professioneel, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk ontwerp welke perfect aansluit bij uw huisstijl.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contact

Vragen of interesse? Ik hoor het graag via onderstaand formulier of via email of Twitter.

Ik antwoord zo snel mogelijk.
Het bericht kan op dit moment niet worden verzonden...
Gelieve de gemarkeerde velden juist in te voeren.
Bedankt voor het bericht, ik beantwoord deze zo snel mogelijk!