Grafische ontwerpen

Is uw bedrijf op zoek naar een nieuwe uitstraling of zoekt u naar een huisstijl voor uw nieuwe bedrijf of project? Dan bent u bij mij aan het goede adres. Ik ontwerp en ontwikkel graag een nieuwe huisstijl voor u, passend bij uw bedrijf, organisatie, doelgroep, doelstelling én wensen. Tijdens het ontwerpproces gaan we van schets naar concept naar definitief ontwerp.

Om altijd tot een sterk en goed doordacht eindontwerp te komen werk ik samen met verschillende freelancers die gespecialiseerd zijn in vormgeving. Op deze manier dagen we elkaar uit om creatief te denken en om het uiterste uit onze creativiteit te halen.

Op basis van uw nieuwe logo kan een huisstijl worden ontwikkeld en uitgerold, zodat er sprake is van een consistente bedrijfscommunicatie. Het ontwerp van briefpapier, factuurpapier, visitekaartjes, enveloppen en advies inzake de papierkeuze vormt hierbij een vast onderdeel. Daarnaast is het mogelijk om een website te laten ontwikkelen die op deze huisstijl aansluit.

Naast het ontwerpen kan ik u helpen bij het laten drukken van al deze producten, ik begeleid u graag bij het selecteren van een geschikte drukker. Ik kan dus het gehele traject voor u uitvoeren, van concept tot gedrukt ontwerp.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contact

Vragen of interesse? Ik hoor het graag via onderstaand formulier of via email of Twitter.

Ik antwoord zo snel mogelijk.
Het bericht kan op dit moment niet worden verzonden...
Gelieve de gemarkeerde velden juist in te voeren.
Bedankt voor het bericht, ik beantwoord deze zo snel mogelijk!