Diensten

Ik ontwerp en ontwikkel digitale media uitingen

Websites

Een website is voor de meeste bedrijven één van de belangrijkste uithangborden, het is dan ook belangrijk om een gebruiksvriendelijke en professionele website te hebben. Ik kan u helpen met het realiseren van een professionele website die voldoet aan alle eisen die gebruikers tegenwoordig stellen aan een website. Dankzij mijn creatieve blik en heldere werkwijze kan ik het hele webdesign traject voor u uitvoeren: van concept tot online meesterwerk.

Meer informatie

WordPress websites

WordPress is één van de meest gebruikte Content Management Systemen van dit moment. WordPress maakt het voor u en uw werknemers makkelijk om uw website aan te passen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om teksten te wijzigen, afbeeldingen in te voegen, pagina’s toe te voegen en ga zo maar door. Dankzij het gebruiksvriendelijke systeem kan dit allemaal gedaan worden door iemand die geen ervaring heeft met het bouwen en onderhouden van websites.

Meer informatie

Laravel specialist

Laravel is het populairste open-source PHP framework van dit moment. Mede door de slimme onderliggende architectuur is Laravel een snel, veilig en flexibel framework. Sinds 2015 ontwikkel ik voor klanten projecten gebouwd op de fundering van Laravel.

Meer informatie

Website onderhoud

Het onderhouden van een professionele website kost veel tijd en daardoor meestal ook veel geld. Door gebruik te maken van een goed Content Management Systeem (CMS) maakt u het voor uw bedrijf al een stuk makkelijker. In de praktijk lopen veel bedrijven desalniettemin alsnog tegen problemen aan. U wilt bijvoorbeeld een aanpassing aan uw website maken maar weet niet hoe dit moet, of u hebt er simpelweg geen tijd voor. 

Meer informatie

Responsive websites

Het gebruik van mobiel internet groeit nog steeds explosief. Het is daarom erg belangrijk om een website te hebben die ook op smartphones en tablets goed werkt. Met responsive webdesign is dit mogelijk. Zo is het niet nodig om voor alle platformen een aparte website of app te laten ontwikkelen. Ik ben gespecialiseerd in het bouwen van responsive websites die op alle apparaten en besturingssystemen werken.

Meer informatie

Apps

Smartphone’s zijn de afgelopen jaren een steeds belangrijkere rol gaan spelen in het dagelijks leven, mede het gemak van de vele apps maken dat veel mensen niet meer zonder hun smartphone kunnen. Ik kan u helpen met het lanceren van een iOS of Android app en kan er daarmee voor zorgen dat uw bedrijf altijd in de broekzak van uw klant zit.

Meer informatie

Grafische ontwerpen

Is uw bedrijf op zoek naar een nieuwe uitstraling of zoekt u naar een huisstijl voor uw nieuwe bedrijf of project? Dan bent u bij mij aan het goede adres. Ik ontwerp en ontwikkel graag een nieuwe huisstijl voor u, passend bij uw bedrijf, organisatie, doelgroep, doelstelling én wensen. Tijdens het ontwerpproces gaan we van schets naar concept naar definitief ontwerp.

Meer informatie

Timelapses

Veel films, series en documentaires bevatten een timelapse: een versnelde weergave van de werkelijkheid. Voertuigen razen voorbij, de zon komt op of mensen krioelen in snel tempo als mieren door elkaar heen. Een timelapse laat een tijdsbestek van soms meerdere dagen zien in luttele seconden of minuten. Voor uw bedrijf kan een timelapse bijvoorbeeld van waarde zijn om te visualiseren hoe een bepaald proces in zijn werk gaat.

Meer informatie

Contact

Vragen of interesse? Ik hoor het graag via onderstaand formulier of via email of Twitter.

Ik antwoord zo snel mogelijk.
Het bericht kan op dit moment niet worden verzonden...
Gelieve de gemarkeerde velden juist in te voeren.
Bedankt voor het bericht, ik beantwoord deze zo snel mogelijk!