Website onderhoud

Het onderhouden van een professionele website kost veel tijd en daardoor meestal ook veel geld. Door gebruik te maken van een goed Content Management Systeem (CMS) maakt u het voor uw bedrijf al een stuk makkelijker. In de praktijk lopen veel bedrijven desalniettemin alsnog tegen problemen aan. U wilt bijvoorbeeld een aanpassing aan uw website maken maar weet niet hoe dit moet, of u hebt er simpelweg geen tijd voor. 

Ik help u graag bij het onderhouden van uw website, zo kan ik uw bestaande website bijvoorbeeld voorzien van een goed Content Management Systeem (CMS) of kan ik wijzigingen aan een bestaande website snel en efficiënt uitvoeren. Daarbij kunt u denken aan simpele wijzigingen zoals teksten, afbeeldingen en formulieren tot ingrijpende wijzigingen zoals bijvoorbeeld een volledig nieuwe toepassing op uw website.

Verouderde websites

Het kan zijn dat u teksten of foto’s aan wilt passen of een pagina wilt toevoegen, maar ook als u geen wijzigingen aan wilt brengen kan het goed zijn om uw website een grondige onderhoudsbeurt te geven. Een website veroudert namelijk in de loop van de tijd. Er komen nieuwe browsers, die wellicht uw website anders weergeven dan u zou willen. Bezoekers verlaten waarschijnlijk voortijdig uw site als deze niet meer helemaal werkt. Daarnaast kunt u het onderhoud van uw website aangrijpen als tool om nieuwe klanten te werven en bestaande klanten beter van dienst te zijn. Zo krijgt u meer (tevreden) bezoekers.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contact

Vragen of interesse? Ik hoor het graag via onderstaand formulier of via email of Twitter.

Ik antwoord zo snel mogelijk.
Het bericht kan op dit moment niet worden verzonden...
Gelieve de gemarkeerde velden juist in te voeren.
Bedankt voor het bericht, ik beantwoord deze zo snel mogelijk!