Gadgets

Haat-liefde verhouding met iOS 7

iOS 7 is zonder twijfel nu al het meest besproken re-design van dit jaar, aanvankelijk waren de meeste reacties op het ontwerp van iOS 7 niet al te positief. Nu het OS echter enkele maanden […]

Retina scherm maakt van de nieuwe iPad een game changer

Na de iPad 1 (die ik na krap 4 maanden aan m’n ouders heb gegeven) ben ik nu (eindelijk) weer in het bezit van een tablet, en wat voor één..! De nieuwe 3e generatie iPad […]

Try Before You Buy

Apple heeft vandaag in Amerika een nieuwe sectie aan de App store toegevoegd, de sectie biedt de mogelijkheid applicaties te testen voordat je ze gaat kopen. Op het eerste gezicht doet dit erg denken aan de Android market, waar het mogelijk is een applicatie 24 uur gratis te testen. Dit zou naast de reviews bij de applicaties een goede mogelijkheid zijn om te kijken of een app het geld waard is.

Wanneer het iSight lampje blijft branden

Wanneer het iSight lampje blijft branden terwijl deze niet meer gebruikt wordt hebben sommigen het idee dat ze ongewenst bekeken worden, dit is echter onwaarschijnlijk en het probleem is (in de meeste gevallen) gemakkelijk op te lossen.

iPhone OS heet voortaan iOS

Gisteravond was het weer zover, overal ter wereld zaten mensen in spanning af te wachten wat Steve Jobs dit keer te melden had. Tijdens de keynote over de iPad in januari schreef ik al over het feit dat Apple iedere keer weer te maken heeft met hele hoge verwachtingen, ook voorafgaand aan deze keynote had iedereen weer zijn eigen idee over wat er gepresenteerd zou gaan worden.

iPhone OS 4 gepresenteerd

Was het iPhone OS een jaar geleden nog niet in staat om te kopieren en te plakken, vanaf iPhone OS 4 is het zelfs mogelijk om te multitasken, en dat, als we Steve mogen geloven, ook nog eens op een manier die de batterij spaart!

Heel, heel, heel hoge verwachtingen

Hoge verwachtingen, daar heeft Apple iedere keer weer mee te maken bij het ontwikkelen en presenteren van een nieuw product, de verwachtingen over het product wat vandaag gepresenteerd werd waren wel heel erg hoog gespannen.

Contact

Vragen of interesse? Ik hoor het graag via onderstaand formulier of via email of Twitter.

Ik antwoord zo snel mogelijk.
Het bericht kan op dit moment niet worden verzonden...
Gelieve de gemarkeerde velden juist in te voeren.
Bedankt voor het bericht, ik beantwoord deze zo snel mogelijk!