Gadgets

Haat-liefde verhouding met iOS 7

iOS 7 is zonder twijfel nu al het meest besproken re-design van dit jaar, aanvankelijk waren de meeste reacties op het ontwerp van iOS 7 niet al te positief. Nu het OS echter enkele maanden […]

Wanneer het iSight lampje blijft branden

Wanneer het iSight lampje blijft branden terwijl deze niet meer gebruikt wordt hebben sommigen het idee dat ze ongewenst bekeken worden, dit is echter onwaarschijnlijk en het probleem is (in de meeste gevallen) gemakkelijk op te lossen.

iPhone OS heet voortaan iOS

Gisteravond was het weer zover, overal ter wereld zaten mensen in spanning af te wachten wat Steve Jobs dit keer te melden had. Tijdens de keynote over de iPad in januari schreef ik al over het feit dat Apple iedere keer weer te maken heeft met hele hoge verwachtingen, ook voorafgaand aan deze keynote had iedereen weer zijn eigen idee over wat er gepresenteerd zou gaan worden.

iPhone OS 4 gepresenteerd

Was het iPhone OS een jaar geleden nog niet in staat om te kopieren en te plakken, vanaf iPhone OS 4 is het zelfs mogelijk om te multitasken, en dat, als we Steve mogen geloven, ook nog eens op een manier die de batterij spaart!